Auto


We rijden in de Volkswagen Golf 8 2.0 tdi 115pk life

Het is een bijzonder comfortabele auto, voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen zoals: airbags, elektrische ramen, elektrische spiegels ,met spiegelverwarming , ABS en een stoel en stuur die in hoogte verstelbaar zijn. Verder staat de auto bekend om het het luxe, gebruiksgemak en connectiviteit

De luxe lijn van deze Golf wordt in het interieur doorgetrokken met onder meer Sport-comfortstoelen met ArtVelours-bekleding (14-voudig elektrisch verstelbare ErgoActive bestuurdersstoel met geheugen- en massagefunctie voor de bestuurder), een multifunctioneel met leder bekleed stuur en sfeerverlichting (ook voor exterieur). Het winterpakket (met onder andere verwarming van voorstoelen en stuur) is voor beide carrosserievarianten eveneens inbegrepen en maakt voor de Golf Life Business nu voor het eerst ook deel uit van de standaarduitrusting.

Digitalisering en connectiviteit zijn eveneens belangrijke kenmerken. Zo zijn de nieuwe Golf en Golf Variant Life Business uitgerust met de Digital Cockpit Pro met 10,25 inch display, DAB+-radio, het navigatiepakket Discover Pro en App Connect mobiele online diensten. Smartphones zijn dan ook draadloos op te laden.

Park Distance Control en Park Assist maken van parkeren kinderspel en dankzij de Adaptive Cruise Control is er altijd een veilige afstand naar de voorligger. Diefstalalarm is standaard en dat geldt ook voor de veiligheidssystemen Pre-Crash en het bestuurdersassistentiepakket met Travel Assist, Side Assist en de File-Assistent (Traffic Jam Assist).

De airco zorgt ervoor dat de auto van binnen altijd droog is (geen beslagen ruiten) en altijd goed van temperatuur is. De auto uitgerust met  een modern navigatiesysteem. (https://www.volkswagen.nl/nieuws/zeer-complete-business-uitvoeringen-voor-nieuwe-golf-en-golf-variant/)